Na akciji! Paket Baby

Paket Baby

Cijena:93,89kn

110,46 kn (15%)

Rasprodano Dodaj u listu želja

zvijezdice: 0.0

Čarli Love, Oliver Futura Sensitive, Meri Merino Sensitive, Super Jon Superdezinficijens, Labud Proderma med&mlijeko                                                    Labudov baby paket namijenjen vašim najmlađima:

Čarli Love

Deterdžent za ručno pranje bebinih bočica, duda i igračaka. Specijalno prilagođena formula olakšava pranje i učinkovito uklanja ostatke mlijeka, dječje hrane, kašica i sokova s dječjeg posuđa, bočica, duda i pribora za jelo. Uz posebnu formulu za lakše ispiranje, sadrži i blagi miris bez alergena koji ne iritira i ne ostavlja miris nakon ispiranja. Čarli Love je biološki razgradljiv, pH neutralan i preporučuje se majkama s djecom do 3 godine starosti.

Pakiranje: 0,5 L

Oliver Futura Sensitive

Formulacija deterdženta razvijena je i ispitana u suradnji sa stručnjacima alergološkog odjela dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu. Oliver FUTURA Sensitive ima certifikat Dermatološki testiran kojim se potvrđuje da je posebno pogodan za osobe s atopijskim dermatitisom i sklone alergijama te za njegu i pranje rublja koje dodiruje i one najmlađe – djecu i bebe. Svojom posebnom formulacijom ujedinjuje snagu pranja i brigu o osjetljivoj koži. Nježnog je i ugodnog miris bez alergena i biološki je razgradljiv.

Pakiranja: 3 kg

Meri Merino Sensitive

Tekući deterdžent s dodatkom omekšivača, specijaliziran za strojno i ručno osjetljivih tkanina poput vune, svile i sintetike na 30° i 40° C. Posebno obogaćena formulacija njeguje i štiti osjetljivu odjeću, čini je neodoljivo mirisnom i mekom na dodir te olakšava glačanje.

Pakiranje: 1 L

Super Jon Superdezinficijens

Tekuće sredstvo za prirodnu dezinfekciju svih površina u kućanstvu. Na bazi prirodnog alkohola, s pažljivo biranim sastojcima koji svojim djelovanjem dokazano uništavaju 99,99 posto svih bakterija, a pri tome je proizvod ugodan za upotrebu i blag prema površinama koje se čiste. Dovoljno ga je samo raspršiti po površini i prebrisati ili pričekati da se osuši. Idealan je za dezinfekciju svih površina u domu, a posebice onih površina s kojima često dolaze u dodir najmlađi članovi kućanstva, poput prematalica, stolaca za hranjenje, podova, plastičnih igračaka i sl.

Pakiranje: 650 ml s raspršivačem

Labud Proderma med i mlijeko – tekući sapun za ruke

Tekući sapun kremaste formulacije i s njegujućim svojstvima mlijeka i meda, s dodatkom vitamina B obnavlja i štiti kožu.

Pakiranje: 300 ml

Slični artikli

Imall logotip

Imall trgovine nisu prilagođene za Internet Explorer 6 i 7 u trenutnoj verziji platforme. Preporučujemo da preuzmete jedan od modernih preglednika kao što su Mozilla Firefox, Google Chrome ili Apple Safari kako bi pregledavali ove stranice sa užitkom!