Paket Kuhinja

Paket Kuhinja

Cijena:91,95kn

U košaricu Dodaj u listu želja

zvijezdice: 0.0

Čarli Classic s mirisom jabuke, Super Jon Kuhinja – odmašćivač, Permetal, Super Jon Universal jorgovan, Super Jon Antikalk +Inox                                                                                                                                                         

Paket kuhinja sadržava sredstva za čišćenje koja su vam potrebna u kuhinji i blagavaonici:                                                         

Čarli Classic s mirisom jabuke

Čarli classic s mirisom jabuke ima certifikat 'Dermatološki testiran', biološki je razgradljiv i pH neutralan te nije testiran na životinjama. S dva puta gušćom formulacijom i bogatom pjenom učinkovito pere sve vrste posuđa, uz neodoljivi miris zelene jabuke. Brisanje nakon pranja nije potrebno.

Pakiranje: 1 L

Super Jon Kuhinja – odmašćivač

Tekuće sredstvo za odmašćivanje i dezinfekciju svih kuhinjskih površina. Njegova antibakterijska formula dezinficira i odmašćuje sve kuhinjske i radne površine, ne oštećuje ih te se lako ispire. Miris bez alergena.

Pakiranje: 650 ml s raspršivačem

Permetal

Sredstvo br. 1 u Hrvatskoj za čišćenje tvrdokornih i zagorjelih masnoća s pećnica, roštilja i kuhinskih napa. Dovoljno ga je nanijeti na površinu i ostaviti da djeluje nekoliko minuta te nakon toga prebrisati vlažnom krpom ili spužvicom. Ne oštećuje površine koje se čiste i lako se ispire.

Pakiranje: 650 ml s raspršivačem

Super Jon Universal jorgovan

Tekuće univerzalno sredstvo za čišćenje s mirisom jorgovana. Jednostavno uklanja mrlje i prljavštinu s raznih površina (drveni parketi, laminati, keramičke pločice, plastika i sl.).

Pakiranje: 1 L

Slični artikli

Imall logotip

Imall trgovine nisu prilagođene za Internet Explorer 6 i 7 u trenutnoj verziji platforme. Preporučujemo da preuzmete jedan od modernih preglednika kao što su Mozilla Firefox, Google Chrome ili Apple Safari kako bi pregledavali ove stranice sa užitkom!