Paket Kupaonica

Paket Kupaonica

Cijena:69,45kn

U košaricu Dodaj u listu želja

zvijezdice: 0.0

Sanitar Original 3u1, Sanitar Fresh Active, Super Jon Staklo Antistatic, Sanitar WC Green Forest 3u1, Labud Proderma maslina &bergamot                                                                                                                                               

Sve što vam je potrebno za održavanje čistoće u kupaonici:                            

Sanitar Original 3u1

Tekuće univerzalno sredstvo za čišćenje koje učinkovito uklanja kamenac i prljavštinu te dokazano ubija 99,9 posto bakterija i dezinficira površine, a sve to bez neugodnih mirisa. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli bez klora, blag je prema površinama koje se čiste, a sanitarijama osigurava vrhunsku čistoću i dugotrajni sjaj.

Pakiranje: 750 ml

Sanitar Fresh Active

Sredstvo na bazi limunske kiseline, idealno za svakodnevno čišćenje i održavanje sanitarija i ostalih površina u kućanstvu. Uz to što svojim antibakterijskim djelovanjem dezinficira površine, učinkovito uklanja kamenac, površinama vraća izvorni sjaj, a prostor ispunjava ugodnim i svježim mirisom.

Pakiranje: 650 ml s raspršivačem

Super Jon Staklo Antistatic

Sredstvo za čišćenje stakla i svih glatkih površina koje onemogućuje nakupljanje prašine kroz dulje vrijeme, sprečava magljenje stakla i osigurava kristalni sjaj staklenim površinama. Biorazgradljivo i s mirisom bez alergena.

Pakiranje: 650 ml s raspršivačem

Sanitar WC Green Forest 3u1

Tekući osvježivač WC školjke za svakodnevnu čistoću, higijenu i svježinu.

Pakiranje: 55 ml

Slični artikli

Imall logotip

Imall trgovine nisu prilagođene za Internet Explorer 6 i 7 u trenutnoj verziji platforme. Preporučujemo da preuzmete jedan od modernih preglednika kao što su Mozilla Firefox, Google Chrome ili Apple Safari kako bi pregledavali ove stranice sa užitkom!