Paket Rublje

Paket Rublje

Cijena:132,97kn

U košaricu Dodaj u listu želja

zvijezdice: 0.0

Oliver Futura Floral Fresh, Meri Merino Colour Protector, Meri Merino Black Protector                                                                                                                                                  

Labudov paket za rublje:

Oliver Futura Floral Fresh

Praškasti deterdžent s ugrađenim aktivatorima bijeljenja, PA enzimima i aktivnim kisikom koji djeluju na svim temperaturama pranja te čine rublje čistim, mekim i mirisnim, a bijelo uistinu bijelim. Ne sadrži fosfate, biološki je razgradljiv i s mirisom bez alergena.

Pakiranje: 6 kg

Meri Merino Colour Protector

Tekući deterdžent s dodatkom omekšivača, specijaliziran za strojno i ručno pranje šarene odjeće na 30° i 40° C. Posebna formulacija COLOUR PROTECTOR fiksira boje i održava njihovu postojanost te sprečava prenošenje boje s tkanine na tkaninu. Sadrži aktivne sastojke koji sprečavaju stvaranje nabora na odjeći, olakšavaju glačanje te štite i njeguju tkaninu.

Pakiranje: 1 L

Meri Merino Black Protector

Tekući deterdžent s dodatkom omekšivača, specijaliziran za strojno i ručno pranje crne i tamne odjeće na 30° i 40° C. Posebna formulacija BLACK PROTECTOR fiksira tamne i crne boje i održava njihovu postojanost te sprečava prenošenje boje s tkanine na tkaninu. Sadrži aktivne sastojke koji sprečavaju stvaranje nabora na odjeći, olakšavaju glačanje te štite i njeguju tkaninu.

Pakiranje: 1 L
 

Slični artikli

Imall logotip

Imall trgovine nisu prilagođene za Internet Explorer 6 i 7 u trenutnoj verziji platforme. Preporučujemo da preuzmete jedan od modernih preglednika kao što su Mozilla Firefox, Google Chrome ili Apple Safari kako bi pregledavali ove stranice sa užitkom!